Jeugd: Concert in de Triangel en bowlen

Jeugd: Concert in de Triangel en bowlen

Het is een jaarlijks terugkerend evenement in de herfstvakantie; het optreden van het jeugdorkest in de Triangel. Ook dit jaar waren we weer van de partij. Er was veel belangstelling en de sfeer zat er goed in! We speelden de stukken Totally Nuts, Baïon, The Three Musketeers en Let’s Do It. Het laatste deel was levendig en swingend. Dit zorgde ervoor dat de hele zaal begon mee te klappen en aan het swingen was op de muziek. Na het optreden mochten we onder één voorwaarde mee met het bowlen: we moesten het liedje Let’s Play As One zonder foute noten spelen. Dit was uiteraard gelukt en het bowlen was net als ieder jaar een enorm succes! We verheugen ons alweer op de volgende herfstvakantie. :)

Dit stukje is geschreven door leering Max Farasat, die Klarinet speelt in het jeugdorkest en de harmonie.

Agenda