Voorjaarsconcert Muziekvereniging Liora

Voorjaarsconcert Muziekvereniging Liora

Zaterdag 16 april a.s. geeft de harmonie van muziekvereniging Liora haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar in samenwerking met Komfort & Joy. U kunt luisteren naar een gevarieerd programma met onder andere muziek uit Game of Thrones en de musical TinTin en verder het prachtige Queen of the Dolomites.

Komfort & Joy bestaat uit Koos Sekreve en Jolentha Zaat. Dit getalenteerde duo gaat akoestisch voor u zingen. Zij brengen onder andere Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List en Memory uit de musical Cats.

Het voorjaarsconcert wordt gehouden in de Domkerk van De Lier. De deuren van de kerk gaan om 19.30u open en het concert begint om 20.00u. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in partycentrum De Rank.

Agenda

 • 24 mrt

  Voorjaarsconcert

 • 27 apr

  Koningsdag

 • 04 mei

  Dodenherdenking

 • 26 mei

  Jubileum Slagwerkgroep EMM

 • 08 jun

  Avond vierdaagse Naaldwijk

 • 16 jun

  Optreden Westerhonk

 • 03 jul

  Vitis optrede in Maasdijk

 • 17 okt

  Vitis: Triangel