Majorette twirlteam

Word jij blij van muziek, bewegen, dansen en houd je van een uitdaging? Dan pas je perfect bij het majorette -en twirlteam van Liora.

Bij Liora wordt zowel het onderdeel majorette als (rhythmic) twirlen beoefend. Het zijn beide activiteiten waarbij de baton (of een ander attribuut) wordt gecombineerd met dans en een juiste lichaamshouding/beweging. De groepen van Liora zijn niet alleen te zien als zij voor de marchingband lopen, maar ook tijdens wedstrijden, diverse optredens en shows.

Twirlen is een showsport waarbij je gebruik maakt van een baton (ook wel stok genoemd). Je gebruikt de baton tijdens dans- en andere ritmische bewegingen op allerlei soorten muziek en laat dit zien tijdens optredens, shows of wedstrijden (als solist of in teamverband). Als majorette loop je mee in het majorette-team, dat voor de marchingband marcheert en op de muziek straatshows uitvoert. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een baton of van pompons.

Bij Liora zijn er twee leeftijdsgroepen; die van 6 tot 12 jaar en een groep vanaf 12 jaar. Iedere dinsdagvond -met uitzondering van de schoolvakanties- wordt er getraind. In het zomerseizoen (mei – september) vinden de lessen plaats in Sporthal Vreeloo (Veilingweg 16, De Lier) en in het winterseizoen (oktober – april) in de gymzaal aan het Achterlaantje (Achterlaantje 10, De Lier).

Trainingstijden:

6 tot 12 jaar:18:30 - 19:30 uur
vanaf 12 jaar:19:00 - 20:00 uur

Kom een keertje kijken en maak kennis met het majorette- en twirlteam van Liora. Neem gerust een vriend, vriendin en/of je ouders mee. Vanaf oktober 2019 wordt elke eerste dinsdagavond van de maand (muv december 2019) een open training georganiseerd waaraan je mee kunt doen. Je bent van harte welkom.

Neem voor meer informatie contact op met Anja Hulscher via majorettes@liora.nl.

De Lioragirls